فروید _فعالیت  سیگموندفروید  و پیروان  مکتب تجزیه و تحلیل روانی با روانشناسی متعارفی  رابطه چندانی ندارد گر چه افراد عادی با نظریات تجزیه  و تحلیل کنندگان آشنائی بیشتری تا با روانشناسی بطور اعم دارند .بنظر فروید تمایلات جنسی (منظور بطور کلی است و با مفهوم عادی آن تفاوت دارد . اساس انگیزه فعالیت بشری را تشکیل می دهد .این تمایلات در ناخود آگاه (نهاد ) قرار دادند و بواسطه فعالیت های خود آگاه (خود و فراخود ) سرکوب می شوند . سرکوبی منجر بجدال می گردد و از راه تخلیه یعنی از میان بردن آنچه سرکوب  شده است آرامش حاصل  خواهد شد .از آنجا که این انگیزه ها در ناخود آگاه وجود دارند و آشکار نیستند باید از یک تجزیه و تحلیل کننده (پسیکانالیست ) متبحر برای کشف  انگیزه ها و مسائل سرکوب شده یاری گرفت .


نظریات فروید سبب تحولات وسیع و عمیقی در شناخت رفتار آدمی ( بخصوص رفتار غیر عادی )  گردید که در فصول بعد مشروحا به آن اشاره خواهیم نمود پیروان فروید نیز در اشاعه نظریات استاد کوشیدند گر چه هر یک بنا بر سلیقه و تمایل خود را در آن دخل و تصرفاتی انجام دادند . آدلر و یونگ انگیزه  جنسی  را کمتر تاکید نمودند .هورنی فروم  و سالیوان نیز مکتب تجزیه و تحلیل روانی  نوین  را اشاعه  دادند ولی همه این افراد تحت نفوذ افکار فروید قرار داشتند .سهم فروید در پیشرفت روانشناسی دینامیک و شناخت انگیزه های بشر بطوریکه خواهیم دید غیر قابل انکار است .

 

منبع :Pschoanalyse.blogfa.com

زهراشورگشتی 

کد دانشجویی۳۹۸۰۰۴۱۴

کد کلاس ۱۰۶۵۰

دیدگاه یونگ در ارتباط با دین

دیدگاه فروید در ارتباط با دین

ازامیش درباره روانشناسی دین

فروید ,تحلیل ,روانشناسی ,انگیزه ,نظریات ,دادند ,و تحلیل ,تجزیه و ,ناخود آگاه ,انگیزه ها ,گر چه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سلامتی و سرگرمی مجله خبری مد و فشن مهدویت شورای دانش آموزی دبستان حجاب سال 1400-1399 وبگاه شخصی محمد رجبی مردپاییزی اقدام پژوهی همه چیز اباد حافظ هفت •"tv pet"•